E TWİNNİNG ÇALIŞMAMIZ BAŞLIYOR

eTwinning eylemi, Avrupa Birliği, eTwinning'e üye okulların gerekli altyapıyı sağlayarak Bilgi ve İletişim Teknolojilerini kullanarak işbirliği yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan bir Avrupa Komisyonu girişimidir. eTwinning projeleri, planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan projelerdir.

Biz de Pendik Ömer Nasuhi Bilmen İHO ailesi olarak bu oluşumun içinde olmak, farklı okul dinamikleri ve farklı kültürlerin beraber çalışmasını görmek, desteklemek, öğrencilerimizle yeni bir dünyanın kapısını aralamak üzere E Twinning ailesine JOURNEY INTO DEEP SPACE adlı projeye dahil olduk. Yalova Zübeyde Hanım Ortaokulunun kuruculuğunu üstlendiği projede Avrupa'dan ve Türkiye'den birden fazla ortak ile çalışmalarımıza başlıyoruz. Öğrencilerimizle yeni deneyimi paylaşmak için heyecanla bekliyoruz.

06.02.2024 103

JOURNEY INTO DEEP SPACE